Trouwen in het Amsterdamse Bos

Zijn jij en jou aanstaande geliefde echte "nature lovers", dan is Trouwen in het Amsterdamse Bos echt iets voor jullie. Omarm de prachtige natuurlijke setting en wees omringd door oneindig groen en heerlijke boslucht! Het bos biedt vele mogelijkheden van alleen de ceremonie tot ceremonie, diner en feest. Een "buiten"gewoon veelzijdige trouwlocatie dus!

 

Where the magic happens!

Zie je het al voor je; midden op een kleine open plek in het Amsterdamse bos staan de ceremonie stoeltjes opgesteld in strakke rijen. Lampionnen, schapenvachtjes, prikverlichting en een zee van bloemen maken de droom compleet. Open maar toch enorm intiem, jullie gasten zullen dit nooit vergeten!
Tijd om de taart aan te snijden! Diverse soorten wedding cake worden gepresenteerd op een "sweet table" met boomstamschijven, mos en eucalyptus. Hef het glas en proost samen op het eeuwige geluk!

 

Dinner Time!

Shared dining is inmiddels enorm populair. Neem plaats aan lange prachtig gedekte tafels en deel al het lekkers wat voorbij komt met jullie tafelgasten. BBQ gerechten, bereid door onze braaimeesters vanaf XXL smokers of houtoven pizza's aangevuld met gezonde salades, eindeloos varieren dus ;) Of wil je liever mooi opgemaakte borden in een informele setting? Dan kies je voor het walking dinner waarbij niet iedereen een vaste plek heeft en relax kan rondlopen. De omgeving is immers prachtig en geen stress over de tafelschikking!

Oja...onze landelijke omgeving is niet alleen wonderschoon, het biedt ook nog eens voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor al jullie gasten. Ook is er gelegenheid voor het bruidspaar om per boot op jullie bruiloft te arriveren. 

 

Geen events gevonden.
Ben je op zoek naar dé planner voor jullie groene bruiloft? Ja, ik wil!