Trouwen in het Fort

Bij Uithoorn ligt het meer dan 100 jaar oude verdedigingsfort wat ooit deel uitmaakte van de Stelling van Amsterdam. De natuur heeft daar niet stil gestaan en het fort is omringd door groen met vrij uitzicht over de polder. Prachtige rauwe binnenruimtes maar ook buiten tal van mogelijkheden voor ceremonie, receptie en diner! Dé trouwlocatie voor een bruidspaar met durf...terug naar de basis!

 

'Fort' treffelijk!

Robuust, stoer en uniek dat de sfeer uitademt van toen, is het decor van jullie ceremonie. Wilde bloemen, donker maar kleurrijk passen bij de rauwe setting. Jullie komen aan in een oude Cadillac en worden opgewacht door vrienden en familie die jullie zo geliefd zijn. Het JA-woord wordt gegeven, gevolgd door een toost moment met drip cake of bruidstaart. Wij houden hier van!

 

Aan tafel!

Na een intensieve dag met veel indrukken is het tijd om even te ontspannen, liefde gaat tenslotte door de maag! Kiezen jullie voor onze hippe "Festival style" met rollende keukens, lampionnen en vrolijke kleuren of "Shared dining" aan lange gedekte tafels met tafellopers, GIN flesjes met eucalyptus en houten planken met eerlijke BBQ dishes? Onze partner Mobile Street Food heeft talloze leuke eet-ideetjes op een rijtje gezet voor jullie. Check ze hier maar vergeet niet terug te komen ;) Ze hebben een te gekke leger ambulance omgebouwd tot foodtruck inclusief veldkeuken voor de stevige trek!

Oja...onze landelijke omgeving is niet alleen wonderschoon, het biedt ook nog eens voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor al jullie gasten.

 
 

Geen events gevonden.
Ben je op zoek naar dé planner voor jullie groene bruiloft? Ja, ik wil!