Trouwen op de Akker

Buiten trouwen: we zien het steeds vaker op de meest uiteenlopende plaatsen in ons kleine kikkerlandje. Alle jaargetijden van het jaar bieden volop mogelijkheden en kan helemaal te gek zijn! Gras, bomen, seringen akkers en omringd door water...wij zien het al helemaal voor ons!
Wij hebben alvast een prachtige plek voor jullie uitgezocht middenin het prachtige natuurgebied De Bovenlanden te Aalsmeer. In de buurt van Amsterdam maar zonder de alledaagse drukte van de stad!

 

Officiële Trouwlocatie!

Midden in de natuur, niets om jullie heen, alleen onder toeziend oog van jullie geliefde vrienden en familie geven jullie elkaar het JA-woord. Wellicht het belangrijkste moment van de dag! Deze prachtige groene omgeving hebben wij omgetoverd tot officiële trouwlocatie voor stellen die het net even anders willen. Witte klapstoeltjes, bloemdecoratie en trouwprieel maken het plaatje wat jullie voor ogen hadden compleet. Wij bieden diverse thema's aan die zullen aansluiten op jullie wensen. Daarnaast is alles bespreekbaar en niets ons te gek! Sluit de ceremonie feestelijk af met een proostmoment inclusief naked cake, donut wall of een ander zoet-ideetje.

 

Wedding BBQ!

BBQ-en is helemaal hot en wij snappen wel waarom! Onze braaimeesters stelen de show met grote houtgestookte smokers en laten jullie gasten genieten van eerlijk vlees en groenten uit eigen kas! Een good old flame grilled burger of slow cooked USA Black Angus brisket, de mogelijkheden van onze partner Mobile Street Food zijn eindeloos. Laat je inspireren op hun toffe website! Alles gepresenteerd op lange gedekte tafels in het gras met prachtige veldbloemen, hip servies en een menukaartje. Met kaarslicht en prikverlichting creëren wij een magische sfeer in een bijzondere groene omgeving. Zijn jullie al om?

Oja...onze landelijke omgeving is niet alleen wonderschoon, het biedt ook nog eens voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor al jullie gasten. Ook is er gelegenheid voor het bruidspaar om per boot op jullie bruiloft te arriveren. 

 

 

Geen events gevonden.
Ben je op zoek naar dé planner voor jullie groene bruiloft? Ja, ik wil!