Foodtrucks op jullie bruiloft!

Foodtrucks op jullie bruiloft!

Kekke karretjes!

Buiten trouwen is helemaal hot! Wat is nu niet beter dan in het zonnetje genieten van een koude versnapering en een hapje. Foodtrucks passen zeer goed bij een outdoor wedding en ze zijn er in verschillende maten en prijzen. Kies je voor 1 speciale foodtruck of meerdere voor een ruime keuze aan festival food.

Super leuk voor een festival bruiloft en ook nog eens enorm handig. Geen lange wachtrijen en hongerige gasten, voor ieder wat wils! Je kunt bij ons kiezen uit een tal van verschillende foodtrucks. De voertuigen zelf variëren van volkswagenbussen tot oude legerambulances, en zelfs een retro bakfiets! Maar ook een lopende band die proffesioneel is gemonteerd in een brandweeraanhanger uit 1964. Verder zijn er natuurlijk meerdere foodconcepten die je ook nog eens eindeloos kunt combineren.

Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij ze voor je op een rijtje gezet! Daar komen ze!
 

1.Volkwagen busjes

Dit busje laat vele gezichten omdraaien bij het voorbij rijden maar komen helaas steeds minder voor. Wij lieten een pick-up truck ombouwen tot een blauw BBQ busje en een T1 kombi spijlbus tot een foodtruck die je eenvoudig omtovert tot bar met diverse coole versnaperingen op crushed ice. Dit busje is zo multi functioneel dat we hem ook eenvoudig ombouwen tot tot friet karretje of pizza uitgifte! Boek deze truck i.c.m. ons Build your own Burger concept of serveer heerlijk flame grilled BBQ dishes vanaf deze stoere grill. De meest verhuurde busjes en dat vinden wij terecht :)

    

2.Legerambulance

Tatu! Tatu! Tatu! Deze ambulance heeft ooit dienst gedaan als ambulance in het Duitse leger maar is door Van der Veldt Enginering omgetoverd tot een hele toffe foodtruck. Compleet voorzien van alle gemakken, eindeloos inzetbaar en perfect passend bij onze trouwloactie op het Fort Waverveen. Ook te huren i.c.m. een echte bijpassende veldkeuken waaruit wij meer dan 200 gasten kunnen voorzien van een heerlijke eenpansmaaltijd of juist een classy dinner met lange, mooi opgedekte tafels. Meerdere bruidsparen kozen ervoor om deze truck om te bouwen tot Burger Bar...dat kan natuurlijk ook!

    

3.Brandweer aanhanger

Sushi die op een lopende band voorbij komt is een wereldwijd concept dat al decennia lang oud is. Wij gaven onze eigen 'draai' aan dit idee en lieten een draaiend carrousel inbouwen in een oldtimer brandweer aanhanger. Zo'n lopende band biedt niet alleen een oplossing voor het uitserveren van BBQ Bites, Salad shaker of een beker verse pasta maar kan ook dienen als een heuse Candy Shop. Puntzakjes gevuld met kleverige toffee's, kaneelstokjes en stroopsoldaatjes, die je normaal gesproken alleen nog vindt in zo'n nostalgisch snoepwinkeltje van vroeger. Laat oude tijden herleven en kies voor dit 'kekke' karretje!

    

4.Citröen Hy

Deze HY van ’69 heeft dienst gedaan als paardenwagen en komt van een paardenschool net buiten Toulouse. De HY had 10 jaar stil gestaan en was er slecht aan toe. De truck is nu tot in de puntjes gerestaureerd. Door gebruik van duurzame materialen in combinatie met de speciale verf en het toffe interieur heeft de bus een stoere maar gelijk ook een chique uitstraling gekregen en is een ware toevoeging op jullie trouwfeest.

    

5.Piaggio Ape

Binnen ons assortiment beschikken wij over twee mobiele Piaggio Ape wagentjes. Deze Lambro’s zijn twee zeldzame pareltjes van 50 jaar oud. Uitgerust met een espressomachines, maakt onze barista de mooiste koffie creaties. Naast de lekkerste koffiesoorten, bieden wij ook heerlijke homemade friandises aan, dus ook voor de zoetekauw is dit een fantastische foodtruck. Deze vrolijke Vespa heeft absoluut de WOW factor, dus boeken maar!

    
 

Ben je op zoek naar dé planner voor jullie groene bruiloft? Ja, ik wil!