10 x Huwelijksbedankjes

17 februari 2021
10 x Huwelijksbedankjes

Huwelijksbedankjes

De uitnodigingen zijn verstuurd en jullie kunnen je verheugen op een hoge opkomst van vrienden en familie. Al deze mensen komen speciaal voor jullie om deze prachtige en intieme dag samen te beleven. Hiervoor wil je ze natuurlijk enorm bedanken in de vorm van een huwelijksbedankje waardoor zij deze dag nooit meer zullen vergeten!
 

Originele bedankjes voor op jullie bruiloft

Trouwbedankjes zijn er in alle soorten en maten en jij wilt natuurlijk niet dat jullie originele bedankje onderin de prullenbakverdwijnt of in een grote doos op zolder. Je kunt je bedankje persionaliseren maar er zijn ook heel veel standaard bedankjes op de markt te verkrijgen. Steek je er liever zelf veel tijd in door het voor te bereiden of koop je liever iets kant en klaar? Vergeet niet Pinterest te raadplegen voor nog meer bedank-ideetjes!
 

10 voorbeelden voor een huwelijksbedankje

Gelukkig zijn er eindeloos veel mogelijkheden en hebben wij er 10 op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat je hier de bruiloft mee moet afsluiten. Komen ze aan!
 

1.Mini flesje Limoncello

Wij maken onze eigen Limoncello op traditionele Italiaanse wijze! Uiteraard geven wij onze eigen draai aan dit oorspronkelijk uit het zuiden komende citroen likeurtje, met rode peper, kruidnagel of sereh. Geserveerd in een klein beugelflesje geef je je gasten iets mee naar huis waarmee ze nog één keer op jullie gezondheid kunnen proosten!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Limoncello flesjes bij Groen Trouwen!    

2.Spicing up!

Wij vonden deze mini flesjes met chilisaus te gek om niet te benoemen! Eenvoudig zelf te halen en te beplakken met een eigen ontworpen etiket. Want zeg nou zelf, chilisaus maakt alles lekkerder ;)

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Fles hot sauce bij Groen Trouwen!    

3.Potje Zoet & Zo

Ook weer uit eigen keuken deze toetjes. een huisgemaakte tiramisu, trifle of een Italiaanse panna cotta. De kaartjes kun je van tevoren al maken en samen zorgen we voor een niet te versmaden huwelijks bedankje. Wij zijn om!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Potje zoet & zo  bij Groen Trouwen!    

4.Catusjes

Hebben jullie groene vingers? Geef je gasten een mini cactus met de tekst "Laat onze vriendschap groeien". Je kunt ze ook iets geven om zelf te planten zoals een klavertje vier. groenten of jullie lievelingsbloemen. Dit past natuurlijk helemaal bij Groen Trouwen!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Mini catus bij Groen Trouwen!    

5.Lippenbalsum

Een heerlijke attentie voor als jullie trouwen in een fort, al is een lippenbalsum altijd een prima idee na een avondje doorzakken :)

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Lippenbalsum bij Groen Trouwen!    

6.Popcorn

Wij bouwen een heuse pop-up popcorn store waarbij je jullie gasten een zakje popcorn aanbieden. 3 verschillende smaken en het puntzakje is eenvoudig te persionaliseren! We love it!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Zakjes popcorn bij Groen Trouwen!    

7.Let love sparkle

Het vertrek is altijd lastig aan het einde van de avond. Maar hoe leuk is het als jullie gasten jullie uitzwaaien met een brandend sterretje wanneer jullie trouwen in het Amsterdamse bos. Een spetterend einde dus!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Sterretjes bij Groen Trouwen!    

8.Appeltaartje

Dit schattige kleine doosje met 2 persoons appeltaartjes blijft een leuk bruiloft presentje. Wederom is het doosje weer te persionaliseren om het nog persoonlijker te maken. Dat is nog eens lekker wakker worden de volgende morgen!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Mini appeltatartje bij Groen Trouwen!    

9.Lievelings muziek

Nog even thuis weer alle love songs van die speciale dag luisteren wanneer je dit op een cd brandt. Je kunt ook jullie lievelingsmuziek gebruiken of vraag van tevoren alle verzoeknummer op bij jullie gasten!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Lievelings muziek bij Groen Trouwen!    

10.Midnight snack

Dit coole tasje is geheel naar eigen wens te vullen mocht je uit bovenstaande ideetjes niet kunnen kiezen :) Ook nog eens ruim van tevoren klaar te zetten dus geen stress voor jullie mooiste dag!

Op zoek naar een huwelijksbedankje voor jullie bruiloft? Midnight snack bij Groen Trouwen!    

Direct onze trouwbrochure ontvangen? Ja, ik wil!