Huwelijksbedankjes!

Huwelijksbedankjes!

Originele trouwbedankjes!

De uitnodigingen zijn verstuurd en jullie kunnen je verheugen op een hoge opkomst van vrienden en familie. Al deze mensen komen speciaal voor jullie om deze prachtige en intieme dag samen te beleven. Hiervoor wil je ze natuurlijk enorm bedanken in de vorm van een bruiloft bedankje waardoor zij deze dag nooit meer zullen vergeten!

Trouw bedankjes zijn er in alle soorten en maten. Jij wilt natuurlijk niet dat jullie bedankje onderin de prullenbak
verdwijnt of in een grote doos op zolder. Gelukkig zijn er eindeloos veel mogelijkheden en hebben wij er 10 op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat je hier de bruiloft mee moet afsluiten.

Komen ze aan!
 

1.Mini flesje Limoncello

Wij maken onze eigen Limoncello op traditionele Italiaanse wijze! Uiteraard geven wij onze eigen draai aan dit oorspronkelijk uit het zuiden komende citroen likeurtje, met rode peper, kruidnagel of sereh. Geserveerd in een klein beugelflesje geef je je gasten iets mee naar huis waarmee ze nog één keer op jullie gezondheid kunnen proosten!

    

2.Spicing up!

Wij vonden deze mini flesjes met chilisaus te gek om niet te benoemen! Eenvoudig zelf te halen en te beplakken met een eigen ontworpen etiket. Want zeg nou zelf, chilisaus maakt alles lekkerder ;)

    

3.Potje Zoet & Zo

Ook weer uit eigen keuken deze toetjes. een huisgemaakte tiramisu, trifle of een Italiaanse panna cotta. De kaartjes kun je van tevoren al maken en samen zorgen we voor een niet te versmaden huwelijks bedankje. Wij zijn om!

    

4.Catusjes

Hebben jullie groene vingers? Geef je gasten een mini cactus met de tekst "Laat onze vriendschap groeien". Je kunt ze ook iets geven om zelf te planten zoals een klavertje vier. groenten of jullie lievelingsbloemen. Dit past natuurlijk helemaal bij Groen Trouwen!

    

5.Lippenbalsum

Een heerlijke attentie voor als je de winter trouwt, al is een lippenbalsum altijd een prima idee na een avondje doorzakken :)

    

6.Popcorn

Wij bouwen een heuse pop-up popcorn store waarbij je jullie gasten een zakje popcorn aanbieden. 3 verschillende smaken en het puntzakje is eenvoudig te persionaliseren! We love it!

    

7.Let love sparkle

Het vertrek is altijd lastig aan het einde van de avond. Maar hoe leuk is het als jullie gasten jullie uitzwaaien met een brandend sterretje in het donker. Een spetterend einde dus!

    

8.Appeltaartje

Dit schattige kleine doosje met 2 persoons appeltaartjes blijft een leuk bruiloft presentje. Wederom is het doosje weer te persionaliseren om het nog persoonlijker te maken. Dat is nog eens lekker wakker worden de volgende morgen!

    

9.Lievelings muziek

Nog even thuis weer alle love songs van die speciale dag luisteren wanneer je dit op een cd brandt. Je kunt ook jullie lievelingsmuziek gebruiken of vraag van tevoren alle verzoeknummer op bij jullie gasten!

    

10.Midnight snack

Dit coole tasje is geheel naar eigen wens te vullen mocht je uit bovenstaande ideetjes niet kunnen kiezen :) Ook nog eens ruim van tevoren klaar te zetten dus geen stress voor jullie mooiste dag!

    

Ben je op zoek naar dé planner voor jullie groene bruiloft? Ja, ik wil!