10 x Groenversiering op je bruiloft

17 februari 2021
10 x Groenversiering op je bruiloft

Bruiloft groenversiering

Groene bruiloft versiering mag bij Groen Trouwen uiteraard niet missen! De hype wordt steeds groter en groen is absoluut de favoriete kleur bij alle eco bewuste bruidsparen. Groene elementen als wilde eucalyptus, olijfblad en varenblad krijgen nu ook een hoofdrol en zijn niet meer ondergeschikt aan talloze kleurrijke bloemen. Richt je trouwens vooral niet alleen op het bruidsboeket want ook de gedekte tafel, het welkomstbord en de ceremoniestoeltejs verdienen een beetje groene aandacht ;)
 

Verschillende groendecoratie op je bruiloft

Zoveel keuze bij het orienteren. Ga je voor goedkoop en wil je dat het binnen het budget gaat passen of mag het helemaal over the top? Voor een huwelijk op het strand kies je voor mint groene kleuren welke echt mee helepen aan die echte beach vibe! Voor een festival bruiloft gebruik je een felle appeltjes groene kleur en bij een winter bruiloft in het bos mag mosgroen absoluut niet ontbreken! Daarnaast kun je groen verwerken in bloemdecoratie, huwelijksbedankjes en tafelversiering...lekker combineren dus!
 

10 weddindeco tips op een rijtje

Maak een groen plan van aanpak in het eindeloze web van groenideetjes! Wij willen je in ieder geval een beetje op weg helpen met de volgende 10 TIPS!


1.Groene loper

Decoreer de tafel waaraan jullie getuigen zitten met een prachtige groene loper van eucalyptus en jullie lievelings rozen. Als detail ook nog een groen takje aan de pen die wordt gebruikt voor het officiële gedeelte!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Groen tafelloper bij Groen Trouwen!    

2.Alternatief voor rijst

Traditioneel gooien we met rijst maar er zijn zoveel leukere alternatieven zoals deze olijfboom blaadjes. De TIP bij trouwen in het Amsterdamse bos en nog eens duurzaam bezig ook!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Olijvenblaadjes om te gooien bij Groen Trouwen!    

3.Stoeldecoratie

Bloemen en groen hoeven niet alleen in vaasjes op tafel. Neem mooie groene takken en bind ze met witte strikken of touw nonchalant vast aan jullie stoelen. Kleine moeite en groots resultaat!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Stoeldecoratie bij Groen Trouwen!    

4.Weddingcake

Weg met die strakke etagères en torenhoge bruidstaarten. Plaats jouw favo weddingcakes op een boomstamschijven met olijftakken en creëer zo een complete cake table met keuze voor iedereen!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Bruidstaart met olijftakjes bij Groen Trouwen!    

5.Prikverlichting

Prikverlichting zal op onze trouwerijen nooit ontbreken en zorgen voor nog meer gezelligheid en sfeer. Maar pimp ze eens op eigen bloemen en groen, in kleine bosjes vastgebonden met jute. Contact ons voor de huurtarieven. So cute!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Prikverlichting met bloemen bij Groen Trouwen!    

6.Eet smakelijk

Tijdens het diner iedereen een vaste plek geven met deze naamkaartjes in combinatie met een takje laurier of ander groen. Super leuk om zelf te maken maar je kunt het uiteraard ook lekker aan ons uitbesteden ;)

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Naamkaartje met olijftakje bij Groen Trouwen!    

7.Tafeldecoratie

Wees creatief met het decoreren van de dinertafel en ga voor een tafeloper van echt mos en diverse vaasjes gevuld met veldbloemen. Vergeet de kleur van het servies niet af te stemmen op de groen decoratie voor een echte eco love style!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Groen gedekte tafel bij Groen Trouwen!    

8.Naam blaadjes

Kies voor deze schattige blaadjes met naamopdruk voor een duidelijke tafelschikking van je gasten. We love it! Ideaal bij trouwen in het Amsterdamse bos!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Naamblaadjes voor tafelindeling bij Groen Trouwen!    

9.Hanging basket

Upside down met deze toffe bollenbakken met ingestoken groen en witte roosjes. Hang er een aantal boven de dinertafel met prikverlichting en zorg zo voor een intieme setting!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Hanging basket bij Groen Trouwen!    

10.Mini catusjes

Het suffige imago is nu echt verleden tijd dus geef deze coole cactusjes inclusief houten naambordje als huwelijksbedankje aan jullie gasten. Voor die hippe industriële bruiloft zoals trouwen in het fort!

Op zoek naar groenversiering op jullie bruiloft? Mini cactusjes bij Groen Trouwen!    

Direct onze trouwbrochure ontvangen? Ja, ik wil!