10 x Keuze stress met zoveel bruidstaarten!

17 februari 2021
10 x Keuze stress met zoveel bruidstaarten!

Bruidstaarten

Yummie! Jullie mogen de bruidstaart gaan uitzoeken en dat kan natuurlijk niet zonder ze eerst geproefd te hebben! Bruidstaarten zijn natuurlijk al een lust voor het oog op zich, maar ook nog eens mega ver-ruk-ke-lijk. Stiekem is alleen al de bruidstaart genoeg reden om naar een bruiloft te gaan, want zeg nou zelf We All Love Cake!
 

Moderne en klassieke bruidstaarten

Waarschijnlijk verdwaal je in het doolhof van smaken, maten en soorten bruidstaarten maar wil je jullie gasten wel die niet te versmaden en orginele weddingcake voorschotelen. Dat begrijpen wij maar maar al te goed! Zijn jullie van de klassieke tierelantijntjes of denken jullie aan strakke lijnen, minimalistisch garnituur en weinig kleur. Of een naked cake? De fondant is gedeeltelijk weggelaten waardoor je de garnituren juist ziet zitten en de basis van de trouwtaart ziet.
 

10 voorbeelden van trouwtaarten

Daarom hebben wij 10 overheerlijke varianten op een rijtje gezet! Zo wordt kiezen a Piece of Cake! Laat je inspireren!
 

1.Black pie

Een tikkeltje gewaagd maar o zo stoer! De echte waaghals kiest voor deze black pie met heerlijke zachte botercrème en chocolade cake. Wij kiezen deze bij trouwen in een fort!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een Black pie bij Groen Trouwen!    

2.Steengoed!

Als je een eyecatching bruidstaart wilt, eentje zonder roosjes en pareltjes. Zo één die de show steelt en waarvan het zonde is om hem aan te snijden? Dan moet je deze trend echt even zien! Je ziet het goed, deze bruidstaarten zien er van binnen uit alsof ze van kristal zijn. Deze mineraalstenen bruidstaarten trend (geode cakes) is komen overwaaien vanuit The States! Voor bruidsparen die wel van iets aparts houden is dit toch supergaaf?!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een steengoede taart bij Groen Trouwen!    

3.Donut Wall

Waarschijnlijk is deze zoete wand je weleens opgevallen en wij vinden dat deze niet mag ontbreken op jullie bruiloft. Voor als je klaar bent met de traditionele bruidstaart en in bent voor iets anders. Bij ons te bestellen!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een Donut wall bij Groen Trouwen!    

4.Bloemen

Laat je bruidstaart decoreren met grote bloemen of groene bladeren. Zo kan een eenvoudige taart er ineens stunning uitzien!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een taart met bloemen bij Groen Trouwen!    

5.Cupcakes

Voor als je niet kunt kiezen tussen taart of cupcakes! Snijd zelf de taart aan waarna je gasten genieten van een gepersionaliseerde cupcake. Geen gedoe met aansnijden en als je kiest voor verschillende smaken is er voor ieder wat wils!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een taart met cupcakes bij Groen Trouwen!    

6.Sweet table

Bouw een oude tafel om tot Wedding cake table! De eyecatcher op jullie feest! Vraag jullie gasten om zelfgebakken taarten mee te nemen en vul het aan met zakjes popcorn, potten snoep en huisgemaakte koekjes. We love it!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een sweettable bij Groen Trouwen!    

7.Klassiek

Wit glazuur en massa’s slagroom. Suikerroosjes en zoete cake. Een prachtige toren met een mini-bruidspaar er bovenop. Ach...misschien moeten we ook helemaal niet af willen stappen van dit romantische plaatje!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een klassieke taart bij Groen Trouwen!    

8.Cakepops

Wij zijn gek op deze kleine cake balls op een stokje met een laagje glazuur en een luchtig hart. In eindeloos veel smaken te bestellen en per stuk prachtig opgemaakt! Daarom mogen ze niet ontbreken op jullie bruiloft!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor de Cakepops bij Groen Trouwen!    

9.Drip cake

Wat een dripcake zo leuk maakt, is dat je er alle kanten mee op kunt. De druppels die over de randen worden "geduwd" en leiden tot waanzinnige druppels kunnen van bijvoorbeeld heerlijke karamel of chocolade ganache zijn. Je kunt zelfs kiezen voor een metallic-kleurige ganache! Hello fall!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een Drip cake bij Groen Trouwen!    

10.Naked cake

De naam zegt het al: een taart die niet is aangekleed, de bekende bruidstaart zonder jasje. Het marsepein en het fondant is (gedeeltelijk) weggelaten, zodat je de basis van de taart ziet. Een naked cake kan overigens bomvol kleuren zijn en maakt het daarom ook een perfecte optie voor een herfst bruidstaart wanneer je gaat trouwen in een kas!

Keuze stress bij het uitzoeken van een bruidstaart? Ga voor een Naked cake bij Groen Trouwen!    

Direct onze trouwbrochure ontvangen? Ja, ik wil!