Welk eten serveer je op je bruiloft?

Welk eten serveer je op je bruiloft?

Wedding food!

Liefde gaat door de maag! Ook op jullie bruiloft. Er is zoveel keuze wat je je gasten kunt serveren dat je wellicht het zicht bent kwijt geraakt. Wij helpen jullie graag op weg met onze kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Kies je voor 'festival style'? Diverse kekke foodtrucks die hip festivalfood serveren vanuit hun mobiele keuken. Of zijn jullie trouw aan de klassieke tafelsetting met lange, prachtig gedekte tafels waaraan jullie gasten genieten van een shared dinner. It's up to you!

Groen Trouwen & Mobile Street Food zijn al jaren een setje. Trouworganisatie en catering onder één dak, wel zo makkelijk. Korte lijntjes en duidelijke afspraken zijn voor hun vanzelfsprekend. Mobile Street Food is altijd up to date met nieuwe verrassende concepten, zij zitten gelukkig niet stil!

Wij vertellen je alles betreft de mogelijkheden en geven je tips mee voor een compleet ontzorgde bruiloft. Aan de slag dan maar!
 

1.Foodtrucks

Niets zo gezellig als met vrienden naar dat populaire festival met heerlijke deuntjes en foodtrucks. Inmiddels niet meer weg te denken en nu ook inzetbaar op jullie trouwfeest! Wij hebben meerdere rollende keukens in eigen beheer waaruit wij diverse versnaperingen kunnen serveren. Black Angus flame grilled burgers uit een oude legerambulance of houtoven pizza's uit een oude Volkswagen T1...we got it! Zelf een leuk eet-idee? Kom maar op!

    

2.Shared Dinner

Lange tafels, mooi gedecoreerd en vol met lekkers vanaf de Oklahoma smoker. Neem plaats met je gasten en geniet van alles dat er voorbij komt en tafel tot in de late uurtjes. Al dat heerlijks wordt geserveerd op grote schalen en houten planken waardoor je gemakkelijk kunt delen en lekker van alles kan snoepen
Wellicht het meest gekozen concept en stiekem ook onze favoriet ;)

    

3.Walking Dinner

Wil je de informele sfeer van shared dining maar wel mooi opgemaakte bordjes dan kies je voor een walking dinner. Niemand heeft een vaste plek dus handig als je die vervelende tante even zat bent ;) Verplaats je door je vriendenkring en pik hier en daar een hapje mee van al het lekkers dat passeert. Klets gezellig bij, geen scheve gezichten, iedereen blij!

    

4.BBQ-en

Voor de stoere koppels! BBQ-en op je bruiloft is helemaal Hip & Hot! Wellicht past het nog niet helemaal in het plaatje wat je voor ogen had bij jullie bruiloft maar het imago van de zwart geblakerde saté spiezen maakt plaats voor kwaliteitsvlees van grote Amerikaanse smokers. Helemaal wedding-proof dus! Onze braaimeesters bereiden slow-cooked, grote stukken vlees of groenten, zodat de smaken bewaard blijven en het heerlijk mals wordt. Denk daar het zonnetje bij, omringd door lieve vrienden en jullie dag is compleet.

    

5.Pizza & Pasta

Iedereen herinnert zich nog wel de Bertolli reclame waarbij iedereen plaats neemt aan lange tafels omgeven door olijfbomen en eindeloos uitzicht. Tafels vol met al dat heerlijke Italiaanse eten waar eenvoud en vers voorop staan. Pizza's in diverse smaken uit onze houtoven met rucola en Parmezaanse kaas en geserveerd op houten planken. Ook de verse pasta's en Salade Caprese zal op jullie feest niet ontbreken.

Sluit af met Tiramisu of huisgemaakte panna cotta. Dolce Vita!  Op en top Italiaans genieten! Buon Appetito!

    
 

 

Ben je op zoek naar dé planner voor jullie groene bruiloft? Ja, ik wil!